Reper Nenad Aleksić Ša saopštio je putem društvene mreže Instagram da je podneo tužbe zbog pretnji koje dobija.

Nenad Aleksić Ša tokom ove sezone „Elite 7“ pravio je brojne skandale, a njima, čini se, nema kraja.

Otkako je napustio rijaliti, reper se susreo sa spoljnim svetom, gde ga je dočekala ne tako prijatna realnost. Ša je, naime, dobio brojne negativne komentare sa kojim se ne nosi na najbolji način, pa je odlučio da alarmira nadležne organe.

Foto: Tanja Andric

 

– Jedva čekam da vam saspem gomilu prijava za sve boleštine i laži. Ne zezam se, sad sam napolju i sve je predato kome treba. Srdačan pozdrav – napisao je Ša fan-stranici na Instagramu.

Podsetimo, nakon izlaska iz „Elite 7“,  Miona Jovanović prenoćila je u Nenadovom stanu, a reper je zatim otkrio da će je danas odvesti kod roditelja kako bi pokupila svoje stvari.

Foto: ATA Images

 

Miona je noćas spavala kod mene, nije išla kući. Danas ću je voziti kod roditelja, treba da uzme telefon i da razgovara sa njima. Jako sam razočaran juče bio, jeftina manipulacija. Neću da vređam, neka svako priča o sebi. Razumem da ne podržavaju, da im smeta razlika u godinama i da nam je odnos bio loš, ali neko da me nabeđuje za nasilje stvarno nema smisla. Pa ne bi me držali 10 meseci u rijalitiju da sam nasilnik. Drago mi je da su Miona i svi to demantovali. Što se našeg odnosa tiče, divno nam je bilo noćas nismo imali nijednu raspravu, ma ništa. Sad sam došao kod mame, pa posle kod snajke idem – rekao je Ša.

Veliko slavlje kod Đokovića! Đorđe i Saška imaju ogroman razlog za sreću, oglasila se bivša voditeljka i sve raznežila

sledeća vest

Originalni tekst