Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu cimerima, pa priznao da li bi se pomirio sa bivšom suprugom Vanjom.

Nenad Aleksić Ša poludeo je od ljubavi za Mionom Jovanović iako se pre samo mesec dana razveo od Vanje Ignjatović. Ovoga jutra u emotivnoj ispovesti cimerima otkrio je da li bi se pomirio sa bivšom, ali i na koje sve načine joj se pravdao. 

Foto: printscreen youtube

 

– Ti se pomiriš sa Vanjom, Miona sa Stanislavom i srećan kraj – rekla je Miljana.

– Pa ne bih bio sa njom sad da je ne znam šta, nikada. Da mi život porodice zavisi od toga – bio je kategoričan reper. 

Miljana se čudila kako Aleksić, može tako da preseče i na tome mu odala priznanje, jer kako je rekla njoj to nikad nije polazilo za rukom.

Foto: Youtube printscreen

 

– Kod mene kad je kraj karaj je, ali kad volim ja volim – rekao je Ša.

On je zatim otkrio i šta je morao da radi kako bi Vanji dokazao da gvori istinu.

– Napadala me je da sam pravio fejk profil na Tik-toku, ja uzmem i snimi sve, pokažem – rekao je Ša.

Foto: printscreen instagram

 

Na ovo njegovo priznanje Miljana je konstatovala da to nije ni trebalo da radi i da je njegovo pravdanje bila greška. 

Sve detalje razgovora pogledajte u videu ispod. 

Nenadova bivša supruga poslala Stanislavu pismo: Ša će odlepiti kada bude čuo šta mu je sve napisala

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst