OLIMPIJSKE igre u Parizu počinju 26. jula i trajaće do 11. avgusta, a sve što se bude dešavalo na najvećoj sportskoj smotri na svetu možete pratiti uživo na najnovijoj interaktivnoj stranici portala „Novosti“.

СА НОВОСТИМА ТОКОМ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Пратите дешавања из Париза на начин који до сада није виђен на овим просторима!

Foto: Novosti

Čitaoci „Novosti“, kako u Srbiji, tako i širom sveta, moći će da uživaju u najoriginalnijem sadržaju iz Pariza prezentovanom na način koji do sada nije viđen na ovim prostorima i da bodre naše najuspešnije sportiste na Olimpijskim igrama tokom čitavog takmičenja.

Foto: Novosti

Portal „Novosti“ pružaće ažurirane informacije, rezultate, zanimljive informacije iz Pariza, na posebnim stranicama posvećenim praćenju svih sportskih dešavanja tokom mesec dana najvećeg i najvažnijeg sportskog takmičenja u svetu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ponuda u okviru katergorije Olimpijske igre 2024:

  • Pregled rezultata biće posebno istaknut u vrhu Kategorije (biće ažurirani u realnom vremenu).
  • Najnoviji video snimci biće objavljivani u Video Vidžetu.
  • Sve aktuelne vesti pročitajte u Sekciji Tekstova.
  • U Sekciji „Srbija na Olimpijskim igrama 2024“ naši čitaoci će moći lako da vide ko i kada nastupa za našu zemnlju na igrama kako ne bi propustili nijedan nastup Srbije.
  • U Sekciji  „Izaberi krug“, klikom na neki od krugova, čitaoci će moći da saznaju razne zanimljivosti o Olimpijskim igrama kroz celu istoriju igara.
  • Naši sportisti su naš ponos pa ćemo sa zadovoljstvom istaknuti srpske olimpijce u Sekciji „Naši najuspešniji olimpijci“. U pojedinačnoj konkurenciji imamo ih 12.
  • Pored pojedinačne konkurencije, kroz 9 sekcija slikovito ćemo prikazati i izdvojiti naše najuspešnije olimpijce koji su u ekipnoj konkurenciji osvojili najviše medalja.
  • Nakon toga ćemo prikazati koji su naši najuspešniji ekipni sportovi.

Foto: Novosti

Svim našim olimpijcima želimo mnogo sreće i što više medalja, a Vama dragi čitaoci da uživate uz najoriginalniji sadržaj na ovim prostorima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Napred Srbija!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst