Nenad Aleksić Ša ne prestaje da šokira svojim posesivnim ponašanjem, koje je sada prešlo sve granice.

Između Nenada Aleksića Ša i njegove partnerke Mione Jovanović sve su češće svađe, a situaciju između njih dodatno je zakomplikovao dolazak Stanislava Krofaka u Belu kuću. 

Foto: Printscreen/You Tube

 

Od kako je Mionin bivši postao učesnik „Elite“ Ša je još više ljubomoran, a snimci kako u ogledalima posmatra da li Miona gleda Stanislava postali su viralni. 

Reperu su totalno popustile kočnice, toliko da više ne može da kontroliše svoje postupke.

Foto: Printscreen You Tube

 

Na društvenim mrežama, sada je počeo da kruži snimak, na kom se vidi kako Aleksić ne da Mioni da se pomeri od njega.

Tokom jedne od emisjia, Miona je htela da ustane od crnog stola i pomeri se od Nenada. Međutim, on joj to nije dozvolio i sve vreme joj je čvrsto stezao ruku koju je ona diskretno pokušavala da izvuče.

sledeća vest

TV

Amerika će braniti Izrael po svaku cenu! Netanijahu bi da uvuče SAD u rat protiv Irana! Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

HAOS U STUDIJU INFORMERA: Burna rasprava gostiju oko priznavanja nezavisnosti lažne države Kosovo (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst