Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić nastavili su rat koji su započeli u „Eliti“, a reperova bivša žena Vanja Ignjatović je jasno stala na stranu njegovog suparnika.

Rijaliti učesnici Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša su tokom boravka u „Eliti“ imali brojne sukobe, a obezbeđenje koje je čuvalo učesnike u Beloj kući je nekoliko puta sprečilo i njihov fizički obračun.

Foto: Foto: Printscreen/TV Pink, ATA Images, Miloš Rafailović

 

Nenadovo učešće je obeležila i turbulentna veza sa Mionom Jovanović sa kojom je pred kamerama rijalitija uplovio u vezu dok je još bio oženjen Vanjom Aleksić, a Uroš je komentarisao njihov odnos o kojem i dalje bruji ceo region.

Nakon izlaska iz rijalitija Stanić je objavio stori na Instagramu u kojem je žestoko isprozivao Ša i najavio tužbe, a pomenuo je i Vanju koja je svojevremeno dala emotivnu ispovest u kojem je opisala kako je izgledao njihov bračni život.

Foto: Informer/Instagram

 

Sada je Ignjatovićeva repostvovala njegov stori i na taj način podržala Uroša koji je odlučio da se suprotstavi njenom bivšem suprugu.

Svaka čast gledaocima što su osudili ovog šarlatana. Osoba koja je umislila da može da se iživljava, demonstrira silu nad slabijima, najmonstruoznije da vređa porodice, da upućuje jezive pretnje i uvrede, da daje ultimatume i da psihički maltretira svoju devojku, da se ponaša katastrofa prema svojim bivšim ženama (koje je varao bez imalo empatije), samo da ne zaboravimo Vanjinu i Tarinu ispovest, šta su sve trpele da je morala i policija da reaguje. E pa fićfiriću, to jest propala zvezdo, sada vidim da ti je neka nervoza i frka oko osuda? – napisao je Uroš u storiju koji je Vanja repostovala, pa nastavio:

Foto: Printscreen/Instagram/vanjaignjatovic

 

Na mene si nasrtao, psihički me maltretirao, više puta udarao, vređao moju majku koja ti ništa pritom nije uradila, a trpeo sam od tebe teror samo zato što sam osudio tvoje ponašanje i postupke – poručio je Stanić na svom Instagram storiju i dodao:

Pored mene, koji sam te već tužio, tužiće te i moja majka koja je prolila mnogo suza zbog uvreda koje si joj izgovarao. Jedva čekam „Narod pita“ da te smradu postavim na svoje mesto!

Nenadu se ovo sigurno neće dopasti, a da li će reagovati na njenu objavu ostaje nam da saznamo.

Prava momčina! Dara objavila sliku sa sinom, Kosta je već sada mnogo viši od svoje majke (FOTO)

sledeća vest

Hronika

Ispovest supruge policajca ranjenog kod Loznice: Smešio se, dao im dokumenta, a onda zapucao U Budvi brutalno pretučen tinejdžer iz Srbije! Nasilnik ga tukao drškom pištolja, zadobio užasne povrede Masovna tuča navijača na Konjarniku, sevale pesnice, a i palice! Automobilom se zaleteo u ljude, isplivao snimak (VIDEO) U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu!  Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu! Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Vjekoslava Ilića poznajem, on je sjajan čovek i moj dobar drug. Ja sam sinoć bio na pumpi kada sam čuo pucnjeve, nekih dobrih desetak pucnjeva, mislio sam da su petarde, kaže drug Vjekoslava ilića, koga je, kako se sumnja, Albanac Faton Hajrizi teško ranio, a ubio njegovog kolegu Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice.

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst