Ekspert za govor tijela Džudi Džejms tvrdi da je pjevačica Madona pokazivala znake iscrpljenosti nekoliko dana prije nego što je hitno bila prevezena u bolnicu u Njujorku. Samo bacivši pogled na njenu posljednju objavu na Instagramu, prenosi „Mirror”, bilo joj je jasno s jedne fotografije sa pjevačicine probe za predstojeću turneju da joj baš treba pomoć.

-Madona uvijek djeluje kao da je sve super, ali njeno tijelo i te kako odaje izvjesne tajne… Oni su suptilni – počela je ona, sudeći po fotografiji na kojoj pjevačica leži na podu.

-Šaka joj je skoro pa zgrčena, palac na toj lijevoj ruci u potpuno je neprirodnom položaju. S drugih je prizora vrlo jasno da laktove „gura” prema sebi, što je znak da, kao, pokušava da se zaštiti, održi. Obično, njeno samopouzdanje je ogromno, u odnosu na to koliko ranjivo ovdje djeluje – nastavila je, prenosi 24sedam.

-U očima joj se tačno vidi da je premorena, ramena su joj spuštena, a dok leži, ona se prilično oslanja samo na jednu stranu, što je sve znak iscrpljenosti. Raspored joj je, čini se, ozbiljno pretrpan i baš je „radila na mišiće”, mnogo žustrije nego što bi možda žene mnogo mlađe od nje – tvrdi Džudi.

Podsjetimo, Madona je prije nekoliko dana nađena bez svijesti u svojoj kući u Njujorku. U bolnici je bila na intenzivnoj i porodica i prijatelji veoma su bili zabrinuti za nju. Danas, čitav svijet brujao je o tome kako je pjevačica ambulantnim kolima vraćena u svoj dom, na kućno liječenje.

Originalni tekst