Bosansko-hercegovačka Celine Dion, Džejla Ramović, sa svojim četvoročlanim bendom održala je fenomenalan koncert u njemačkom gradu Frankfurtu, u popularnom „Flinsch clubu“.

Za veoma kratko vrijeme klub je bio prepun svih onih koji su sa netrpljenjem očekivali nastup ove popularne mlade djevojke, lijepih i kulturnih manira, sa anđeoskim glasom. Kako nam je rekla, Džejla je noć prije imala nastup u Bihaću, pa je bukvalno na bini proslavila svoj rođendan. Po dolasku u Frankfurt dočekao ju je vlasnik „Flinsch kluba“, i nakon odrađene probe, sve ih je odveo na zajednički ručak.

Iz Frankfurta poslala je posebne pozdrave čitaocima “Expressa”…

Džejla je nešto malo prije ponoći stigla u klub, a oko 1 sat poslije ponoći izašla na binu. Ono što je za pohvaliti da Džejla ima kompletan bend, kojeg sačinjavaju četiri mlada muzičara klavijaturista Ishak Kusumović, te dvojica gitarista i bubnjar, Kerim Džaka, Ervin Pehlić i Benjamin Peljto.

U bekstejdžu Džejla i njen bend upoznali su se madžioničarem Steffanom iz Mostara, a malo je reći koliko su bili oduševljeni onim što im je pokazao.

Džejla je koncert otvorila sa njenim pjesmama, a njenu zadnju pjesmu koju je snimila „Sparta“ i koja trenutno ima 5 miliona pregleda, a objavljena je prije pet mjeseci, publika je pjevala zajedno sa njom i time se samo potvrdila činjenica zbog čega je pjesma za veoma krratko vrijeme postala veliki regionalni hit.

Osim glasom Džejla je plijenila i svojom elegancijom, pa ne čudi činjenica zbog čega je smatraju i bh. modnom ikonom.

Dakle, ova mlada pjevačica je pravi i istinski primjer kako treba da se gradi karijera, bez tračeva, ogovaranja, već samo glasom i kvalitetnim pjesmama. A, da kvalitet uvijek i pobjeđuje dokaz je i ovaj Džejlin nastup u Frankfurtu.

A, da li je zaista u vezi sa Ishakom, da li ima dečka, kakvi su joj planovi, da li zna da sprema jela, kako provodi vrijeme u Španiji i još dosta toga, sve to nam je Džejla otkrila u intervjuu koji uskoro objavljujemo.

Bato Šišić

Originalni tekst