RUSKA teniserka Anastasija Pavljučenkova plasirala se u četvrtfinale VTA turnira u Sinsinatiju, pošto je u osmini finala pobedila Kineskinju Ćinven Dženg rezultatom 7:5, 6:1.

РУСКИЊА ПОБЕДИЛА ОЛИМПИЈСКУ ШАМПИОНКУ: Ређају се изненађења у Синсинатију

FOTO: Profimedia

Trenutno 28. igračica sveta je olimpijsku šampionku pobedila pošto je u prvom setu napravila jedan brejk, a u drugom dva. Meč je trajao 78 minuta.

Ovo je samo jedno od brojnih iznenađenja u obe konkurencije u Sinsinatiju. Do sad su neočekivano ispali, Karlos Alkaraz, Stefanos Cicipas, Koko Gof, Elena Ribakina…

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Pavljučenkova će u četvrtfinalu igrati protiv Špankinje Paule Badose, koja je pobedila Kazahstanku Juliju Putincevu.

Ruska teniserka Mira Andrejeva takođe se plasirala u četvrtfinale Sinsinatija, pošto je savladal petu teniserku sveta Jasmin Paolini rezultatom 3:6, 6:3, 6:2.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ova 17-godišnjakinja će u četvrtfinalu igrati protiv prve teniserke sveta Ige Švjontek, koja je pobedila Ukrajinku Martu Kostjuk.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst