РУСКА АРМИЈА: „Ракеташи“ на системима С-300В оборили 20 балистичких ракета
Наука и технологија


Russia Beyond – Србија
С-300В

С-300В

vitalykuzmin.net
Главни циљ вежбе је био одбијање масовног напада балистичким ракетама на критично важне позиције руске армије који се налазе у Кировској области. Укупно је детектовано и пресретнуто око 20 ракета условног непријатеља. У вежби је ангажовано око 100 искусних „ракеташа“ из састава ракетних противваздухопловних батерија као и 10 самоходних лансирних оруђа С-300В, укључујући и неколико различитих радарско-осматрачких и нишанских система у разним радним дијапазонима.

Ракетне посаде на самоходним гусеничним ПВО системима С-300В који се налазе у саставу јединица Централног војног округа (ЦВО) реализовале су бојево гађање на коме су успешно уништиле балистичке циљеве које је условни непријатељ употребио за уништење критично важних објеката у дубини фронта (Кировска област)- преноси интернет портал руског Министарства одбране.

Током вежбе „ракеташи“ су успешно реализовали детекцију и захват циљева, њихово праћење и лансирање ракета-пресретача. Укупно је детектовано и пресретнуто око 20 ракета условног непријатеља. Том приликом реализовано је појединачно и групно електронско лансирање ракета.

Укупно је у вежби ангажовано око 100 исусних „ракеташа“ из састава ракетних противваздухопловних батерија као и 10 самоходних лансирних оруђа С-300В као и неколико различитих радарско-осматрачких и нишанских система у разним радним дијапазонима.

Свако, па и делимично копирање материјала Russia Beyond без писмене дозволе и линка на оригинални текст објављен на веб-сајту Russia Beyond третира се као грубо кршење закона о ауторским правима Руске Федерације. Russia Beyond и медијски холдинг RT задржавају право реаговања на сличне противправне радње и покретања судског поступка.

Најбољи текстови седмице стижу директно на вашу e-mail адресу

Проверите вашу е-mail адресу и потврдите пријаву

')
},
error: function() {
$email.val('');
alert('An unknown error occurred. Try later.');
}
});
}
});

};
initFormSubmit();

$completeButton.on('click', function (evt) {
evt.preventDefault();
evt.window.location.reload();
});
}());
Више занимљивих садржаја пронађите на
Russia Beyond на српскомOriginal Article