Treći teniser sveta, a drugi nosilac na olimpijskom turniru, Karlos Alkaraz, silovito se probio među osmoricu najboljih na pariskim igrama.

РУС НИЈЕ ЗНАО ШТА ГА ЈЕ СНАШЛО! Карлос Алкараз у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу

FOTO: AP/Tanjug

On je u osmini finala za rivala imao Rusa koji nastupa kao „neutralni sportista“, Romana Safiulina i – pobedio ga je za tačno sat i po.

Alkaraz je bez gospodario terenom, a nakon što je uz dva brejka „otvorio“ ovaj meč, nijednog trenutka nije morao da strepi za rezultat.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Osvojio je 61 od 105 odigranih poena, pravio nizove i od deset uzastopno dobijenih razmena, „na mreži“ osvojio 64% poena koje je tamo odigrao i nastavio sa uspesima na pariskoj šljaci.

Njegov naredni rival biće Amerikanac Tomi Pol, deveti nosilac, koji je Francuza Korentana Mutea, inače 69. tenisera sveta, pobedio sa 7:6(6), 6:3.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podsetimo, Đoković je pobedio neugodnog Dominika Kepfera posle zanimljivog duela, pa ga čeka meč sa Stefanosom Cicipasom.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, ne samo ono što Novak Đoković na njima radi, već i sve ono najvažnije i najzanimljivije o Igrama – pratite ih na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst