Taki se slikao sa “filterom” na licu koji je potpuno promenio njegov lični opis.

Otac kontroverzne rijaliti učesnice, Maje Marinković, Radomir Marinković Taki od prvog pojavljivanja svoje ćerke u rijalitiju više je nego aktivan u medijima. 

Foto: Privatna arhiva

 

Taki često skrenće pažnju na sebe, kako svojim izjavama, tako i fotografijama koje objavljuje na svom profilu sa raznim atraktivnim devojkama. 

Tako se i sada Taki slikao sa zanosnom crnkom koju je zagrlio dok su pozirali, a sve to je odmah objavio na svom profilu na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen/takitadza

 

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju pored lepe devojke jeste to što je Marinković na svom licu imao “filter” koji mu je izmenio lični opis. Takijeva faca bila je “zaglađena”, imao je rumenilo na obrazima, kao i veštačke trepavice na očima. 

Komentari ispod objave su sa samo nizali, ali to Takiju nije smetalo uopšte jer on voli kada se o njemu piše i priča. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Isplivao snimak Merlinove mržnje prema nama! Hvalio se autogramom zločinca koji je ubio 300 Srba (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst