Dara je na svojim fotografijama skoro pa neprepoznatljiva, a ispod ovih objava odmah su usledile kritike naročito vezane za šaku koju je zaboravila da smanji: “Koji je filter, piši”, “al’ zato je ruka na prvoj slici prava domaćinska”, “Daro, ti li si?”, “ženo, blamiraš se”, “zaboravila ruku da središ”, “ko je ovo?”, samo su neke od mnogih komentara koji se mogu pronaći ispod njene objave na Instagramu.

Instagram/printscreen

Svi komentarisali Darinu ruku…

Ovo nije prvi put da pevačicu napadaju na mrežama zbog fotošopa, naprotiv. Iako je često “zatrpavaju” kritikama na račun obrade objava, Bubamaru to, po svemu sudeći, ne dotiče, pa nastavlja po svom.

– Divan dan! – bilo je sve što je pevačica napisala u opisu fotki, koje su nastale u dalekom Dubaiju.

I dok su mnogi očekivali da vide pevačicu u drušvu nekog muškarca, ona je na putovanje otišla sa sinom Kostom kojeg je dobila u braku s Milanom Kesićem.

Instagram/printscreen

Isfotošopirala se do neprepoznatljivosti… Dara

Izgleda da se osim fotošopu, Dara najviše posvetila sinu jer za ljubav, kako je sama priznala nedavno, nema vremena:

– Za ljubav nešto nemam vremena. Ima udvarača, ali ja nemam vremena. Sad sam rekla svom menadžeru, u januaru ne radim, hoću da se odmorim, da idem sa prijateljima na ručak. Sad radim spot za novu pesmu koju je inače radio Laća, mnogo je dobra. A onda idem da odmorim, idem u Dubai sa sinom, jer ovo nije normalan tempo kakav ja imam zadnjih 30 godina – istakla je pevačica tada.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst