Pevačica i influenserka Ruža Rupić nikada nije krila da je u jednom periodu svog života kuburila sa kilogramima, ali je pre par godina odlučila da poradi na kilaži i svoju figuru dovede do savršenstva.

Ruža Rupić je tada imala 78 kilograma, a sada ima 60.

„Mnogo sam jela i ugojila se kao mečka! Baš sam preterala! Probala sam milion dijeta, ali nijedna mi nije pomogla da smršam. Napokon sam uspela da za dva meseca izgubim 18 kilograma“, ispričala je nedavno Ruža za Informer, a potom otkrila da je smršala uz pomoć keto dijete.

„Držim keto dijetu. Njena suština je da organizam upadne u ketozu, pa da se energija uzima iz masti, a ne iz ugljenih hidrata. Da bih započela taj proces, iz ishrane sam izbacila žitarice, slatkiše, alkohol, sokove i mahunarke“, otkriva pevačica, kojoj je nutricionistkinja napravila detaljan plan ishrane.

Foto: Pedja Milosavljević

 

„Jedem pet puta dnevno. Čim ustanem, pojedem proteinsku čokoladicu, a nakon tri sata popijem proteinski šejk. Uglavnom ručam povrće, a ponekad i picu sa smanjenim sadržajem masti. Užinam proteinski puding, a večeram slanu, palačinku sa sirom i salatom od krastavca. Nije mi teško da se tako hranim, čak i na putovanjima ili kad nastupam vikendom. Naravno, ne planiram da budem na dijeti zauvek, ali sa šećerom i belim brašnom sam završila“, rekla je Ruža, koja je, pored zdrave ishrane, počela redovno i da vežba.

„Nikada ranije nisam išla u teretanu! Kad mi je ostalo da izgubim još samo pet kilograma, počela sam da sam da vežbam da bih oblikovala telo.


sledeća vest

TV

Legija piše scenario o ubistvu Đinđića! Čedomir Jovanović: Ja i dalje živim taj 12. mart! (VIDEO) Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Live TV

Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Na drugu godišnjicu od početka rata u Ukrajini borbe i dalje traju. Rusi su prethodnih dana postigli uspeh na frontu, a za Ukrajinu su glavne teme – nedostatak oružja i ljudstva. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski Istakao je da je Avdejevka nova linija odbrane, kao i da su dalji zadaci jačanje granica države. Predsednik Rusije Vladimir Putin leteo je na najvećem supersoničnom avionu na svetu. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su sa Biljanom Šahrimanjan Obradović iz Centra za stratešku analizu i Draganom Vujičićem, novinarom iz Večernjih novosti, a putem vajber uključenja javio se Danijel Simić iz Udruženja novinara RS.

Udarne pesnice duboke države kreću na Rusiju! NATO i SAD očekuje pakao Putinovih vazdušno-kosmičkih snaga! Nož u Ribnikaru uteruje strah u kosti celoj naciji! Ne smemo da dozvolimo da se ponovi masakr (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst