BEOGRAD, 14. jul 2o21, (Njuz) – Učesnicima dijaloga koji je organizovan u Skupštini Srbije bez posredovanja stranaca, Radio-televizija Srbije najavila je uvođenje po jednog opozicionog lidera u emisiji Slagalica, u igri “Moj broj”, saznaje Njuz.

Kako otkriva naš izvor iz RTS, opozicioni lideri će jednom u dve nedelje moći da se pojave u ovoj rubrici popularnog kviza, a osim pogađanja zagonetnog broja, moći će da kažu i koju reč o sebi.

– Čuli smo negodovanja da opozicioni političari neće moći da kažu gledaocima ništa osim tri puta otvorena zagrada 10 minis četiri zatvorena zagrada, ali nije baš tako. Svako od njih će na početku dobiti pitanje kako se zove, odakle dolazi i čime se bavi i tu će, bez ikakve cenzure, moći da kažu svoje ime i kojoj stranci pripadaju – kaže naš sagovornik.

On kaže da je ovo dogovoreno u prvoj fazi pregovora i da opozicija, ako bude uporna u svojim zahtevima, možda već naredne godine može da se pojavi i u igrama “Korak po korak” i “Asocijacije”.

Naš sagovornik je demantovao spekulacije da će Dragan Đilas tokom gostovanja u igri “Moj broj” morati da dođe do rešenja od 619 miliona.

Marko Dražić

The post RTS pristao da opoziciju zove u Slagalicu u igru Moj broj appeared first on Njuz.net.

Original Article