KAD je bio mali, držao je njegov poster u sobi, a od kada su se upoznali, postao mu je i najbolji savetnik. Francuski napadač Kilijan Mbape (25) izrastao je u jednog od najboljih fudbalera na svetu, ali i sada sa velikik respektom priča koliko mu je Kristijano Ronaldo pomogao u karijeri.

РОНАЛДО МИ УВЕК ПОМАЖЕ! Нападач Француске Килијан Мбапе и даље истиче Португалца као фудбалског идола

Foto: Profimedia

– Svi znaju koliko se divim Kristijanu Ronaldu kao igraču. Imao sam sreće da budem sa njim rame uz rame, da ga upoznam i razgovaramo. I dalje smo u kontaktu. On mi uvek pomaže, informiše se šta mi se dešava u životu i savetuje me. To je za mene čast, posebno kada razmislimo o tome šta je uradio za svet fudbala. Bez obzira šta se desilo pre ili šta će se desiti posle, on će biti fudbalska legenda – istakao je Mbape.

Mbape će od sledeće sezone igrati za Real Madrid, pa su ga neki već proglasili za Kristijanovog naslednika. .

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Ne, on je jedinstven. Samo je jedan Kristijano Ronaldo, uvek će biti samo jedan. Idem svojim putem. Moj san o igranju za Real Madrid postaje realnost. Nadam se da ću i ja moći da ostavim trag u fudbalu, ali neću pisati sledeće poglavlje Kristijana Ronalda. Nadam se da ću moći da budem jedinstven u Real Madridu i da ću biti potpuno drugačiji.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst