BEOGRAD, 8. mart 2013, (Njuz) – Radoslav Đuričić (29) iz Beograda poklonio je svojoj devojci za 8. mart nesvakidašnji poklon kojim je oduševio ne samo nju, već i ceo region.

Đuričić je, naime, za Dan žena Ani Marić poklonio 10 kilograma belog brašna tip 500, dve flaše benzina od po litar i po i 100 evra u evrima. On je od ovih poklona napravio romantični paket i poslao ga na Aninu adresu. U poruci zakačenoj za paket pisalo je “Evo OVOLIKO te volim”.

– Moja ljubav mi je poslala najlepši poklon koji sam mogla da zamislim! Zamislite koliko se samo koliko se iscimao da sve ovo nabavi sada kada su u pitanju najtraženije stvari koje postoje. Herman Hese je davno rekao ‘Ako znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe’. Volim te!” – napisala je Ana na Instagramu uz nekoliko fotografija poklona koje je objavila.

Usledile su brojne reakcije na njenu objavu, a bilo ih je raznih, od onih da je ovo nešto najromantičnije što su u životu videli, pa do onih koji misle da je poklon možda malo preteran.

– U redu je da se otvoriš za poklon, ali ovo je, po meni, pomalo bahato. Ajde da joj je kupio neki Roleks ili auto, to je okej, ali u ovakvoj situaciji kupovati i poklanjati brašno, benzin i evre, to je čisto pravljenje zazubica onima koji te stvari nemaju – naveo je jedan od komentatora na Instagramu.

Pokušali smo da dobijemo komentar i od romantičnog Radoslava, ali nam je samo kratko rekao da nije u mogućnosti da priča jer se nalazi u redu na benzinskoj pumpi.

Nenad Milosavljević

The post Romantični momak poklonio devojci 10 kila brašna za 8. mart appeared first on Njuz.net.

Original Article