Zaljubljenici u knjigu „Sa nama se završava“ i filmofili odbrojavaju dane do 8. avgusta, kada će biti prikazan dirljiv i snažan istoimeni film. Filmska adaptacija bestselera Kolin Huver na velika platna donosi život nežne Lili Blum (Blejk Lajvli), nakon preseljenja iz male sredine u Boston – vođena željom da pokrene svoj sopstveni posao.

Lili uskoro upoznaje šarmantnog neurohirurga po imenu Rajl Kinsaid (Džastin Baldoni) sa kojim će osetiti neodoljivu hemiju. Ipak, nakon što se ludo zaljubi u njega, Lili počinje da otkriva stranu njegove ličnosti koja je podseća na traumu iz detinjstva. Da bi stvari bile još teže, u život joj se iznenadno vraća njena prva ljubav, Atlas Korigan (Brendon Sklenar), a Lili će morati da se izbori sa sobom kako bi donela prave odluke za svoju budućnost…

Film je producirao i režirao iskusni Džastin Baldoni (romantične drame Five Feet Apart i Clouds, serija Jane the Virgin) koji igra zavodljivog, ali misterioznog Rajla Kinsaida iz romana, Brandon Sklenar (film Midway, serije Westworld, Walker, 1923) glumi šarmantnog, ali povučenog Atlasa Korigana, a ulogom Lili Blum Blejk Lajvli (filmovi The Shallows, Cafe Society, A Simple Favor) vratiće se na staze planetarne popularnosti.

Roman „Sa nama se završava“ od izdanja 2016. godine do danas prodat je u više od 6 miliona primeraka, dobitnik je Goodreads Choice nagrade za najbolju romansu 2016. godine, a autorku Kolin Huver roman je vinuo u visine. Ova adaptacija obećava da će verno preneti emocije, složenost likova i intenzivne trenutke koji su knjigu učinili globalnim fenomenom.

Da li će i film postići jednak uspeh kao i roman? Videćemo uskoro, ali sudeći prema trejleru –ljubitelji knjige obožavaće i film! „Sa nama se završava“ na repertoar domaćih bioskopa širom zemlje dolazi 8. avgusta!

Originalni tekst