Šejla Zonić (30) odnela je pobedu na muzičkom takmičenju „Zvezda Granda“ i upisala se u istoriju kao 17. pobednica najpopularnijeg šoua na našim prostorima.

Tokom devetomesečnog takmičenja, Šejla je svašta doživela, ali uz roditelje i mentorku Svetlanu Ražnatović, uspela je sve da prevaziđe i izađe kao pobednica.

Sada su roditelji Zonićeve otkrili kako su podneli napade na njihovu mezimicu, ali i da li su pobedu priželjkivali.

– Očekivali smo negde pobedu. Ponosna sam majka. Ne bih znala da opišem osećaj, bili smo ponosni i srećni kad je Saša Popović rekao da je naša ćerka pobednica ove sezone – rekla je Šejlina mama kroz suze, dok su emocije savladale i tatu.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ne mogu taj osećaj i emocije da opišem nikako. I sad mi je teško. To se samo jednom doživi. Šejla je tu pobedu zaslužila – istakao je Šejlin tata i dodao da je ponosan na to što je njegova ćerka tokom celog takmičenja bila jedinstvena i jedan od favorita.

Ipak, u jednom trenutku u toku takmičenja, Šejla je doživljavala razne napade i uvrede na društvenim mrežama, o čemu je pevačica ćutala sve vreme. Sada se njen tata osvrnuo na taj period i rekao kako su se oni, kao roditelji, borili sa tim.

Foto: ATAIMAGES

 

– Bilo je jako teško. Najteže je svakom roditelju kad mu neko nešto ružno kaže o njegovom detetu. Imali smo strpljenja. Neka svako misli šta hoće, džabe. Ja nikad ne bih hteo da gradim svoju karijeru, niti bih dozvolio svom detetu da gradi svoju karijeru na tuđim leđima – rekao je on za „Grand“, pa dodao:

– Uvek smo joj govorili da sve odbaci, da radi po svome onako kako je naučila u osnovnoj, srednjoj školi i na fakultetu, da se drži toga i biće dobro – istakao je ponosno.

Na pitanje da li će se održati koncert u Šejlinom rodnom gradu i kako će se proslaviti pobeda, on je odgovorio:

Foto: ATAIMAGES

 

– Mislim da se dole već slavi. Da je bilo mesta ovde u studiju, siguran sam da bih ih Sanskog Mosta došao pun autobus.

Podsetimo, Šejla Zonić je nakon pobede progovorila o negativnoj strani popularnosti, ali i pretećim porukama koje su joj stizale pred samo finale.

– Iskreno, teško mi je palo to, nije mi to trebalo, ma nikome to nije trebalo. Bilo je stresno samim tim što je finale tu, svi smo ushićeni, hoćemo da damo sve od sebe i da naša publika glasa za nas. To sve me je poljuljalo još na tonskoj probi i bila sam baš loše, ali tu je podrška muža i roditelja, mentorke koja mi je rekla „idi i gazi“ – priznala je Šejla Zonić.

sledeća vest

Srbija

Kupanje na

Leto je…

Kupanje na „Čairu“ za iste pare!

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana „lenja reka“.

Čudo jedno! Zlatibor još nije imao ovakvog fudbalera! (VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Originalni tekst