Rijaliti učesnice, uprkos negodovanjima, nisu uspele da odole jedna drugoj.

Učesnica rijaliti programa „Elita 7“, Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović, ponovo su završile zajedno. Uprkos tome što su Anđeli roditelji napravili haos svojim negodovanjem, ona je ipak odlučila da posluša svoje srce.

Naime, one su završile u krevetu, nakon čega su rešile da im niko više neće stati na put.

Podsetimo, Anđela je već u toku dana priznala Bojani svoje emocije.

To je bilo posle klipa onog na kom je videla majku. Verujem u ovo što mi je rekla, verujem da joj je uterala strah u kosti. Baš ovo što je bilo sada, verujem da ona ovo misli i oseća, ja to znam. Ja sam joj rekla da šta god da izabere da ću ja da se složim i da – rekla je Bojana i dodala:

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Ona je meni to negde i rekla u tom razgovoru. Ne lažem što se tiče tih stvari, iskrena sam, da mi se vremenom svidela, jeste, da je postojala hemija, jeste. Ja njoj nikada nisam obećavala kule i gradove, nisam neko ko obećava unapred…Sve ono što sam od početka druženja mene, nje i Slađe rekla, sve je istina. Mi kada smo bili u izolaciji, ona je sanjala nešto, plakala je u snu i dozivala je majku. Tu ništa nije bilo. Ona je meni sve lepo pričala o porodici, nije mi pričala kao sada. Imam pravo da verujem da je to istina, ali s druge strane je pričala sve najlepše, da je mažena, pažena, da je razmažena…Pitala me je šta sam rekla o njenoj porodici, rekla sam da sam rekla ono što je tako. Ona je meni rekla, kada sam je pitala što je lagala Slađu u garderoberu, ona je meni rekla: „Tebi u inat“. Ja znam da ona živi sa roditeljima, ali na spratu – rekla je Bojana.


Originalni tekst