Maja i Alen Hadrović upoznali su se u rijaliti programu “Zadruga”, a po izlasku nastavili su vezu i sklopili građanski brak. Oni su se venčali pre dve godine, a danas su imali crkveno venčanje.

Bračni par zavetovao se na večnu ljubav pred Bogom u crkvi “Svetih Cara Konstantina i Carice Jelene”, a sa njima su bila i njihova deca, ćerkica Angelina i sin Vuk.

Foto: Instagram prntscreen/alenhadrovic

 

Maja je za ovu priliku ponela belu toaletu sa providnim delovima kod stomaka, koja je istakla njenu liniju, a imala je i izrez kod noge.

Foto: Instagram prntscreen/alenhadrovic

 

Alen se odlučio za tamno odelo i belu košulju, a na fotografijama ih vidimo tokom ovog čina, dok poštuju sve pravoslavne običaje. 

Hadrović se ovim povodomi oglasio i javno svojoj supruzi izjavio ljubav:

– Od danas si moja i ja tvoj i pred Bogom. Ovo mi znači više nego bilo koji građanski zavet, potpis ili dokument! Sloga biće , poraz vragu! – napisao je Alen na svom profilu na Instagramu. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst