Bosanskohercegovačka pjevačica Rialda Karahasanović govorila je o karijeri, trudničkim danima, selidbi u Beč i majčinstvu.

Rialda ne krije svoje zadovoljstvo zbog trenutnih dešavanja u svom životu, a sada je otkrila i kako protiču trudnički dani.

  • Što se tiče trudnoće, poželjela bih svakome ovakvu trudnoću, zaista. Svakako da je ovo ozbiljno da kazem “posao” i da svakoj ženi skidam kapu. Meni lično nije se bilo lako nositi sa svim promjenama sto hormonalnim, fizckim i sl. koje sama trudnoća nosi, ali ruku na srce, ne mogu da se požaliti za sada rekla je Karahasanović.

Rialda trenutno uživa u odmoru, a vrijeme provodi na moru s mužem. Ona na društvenim mrežama dijeli trenutke gdje pokazuje upravo kako provodi dane.

Osim toga, Rialda je najavila i da se seli u Beč, pa je sada rekla kako joj pada selidba, obzirom da je trudnica.

  • Nije mi teško pala selidba, jer ja generalno često sam se selila, a i uvijek sam u pokretu zbog prirode posla. Volim promjene, ali ova me promjena posebno raduje – Kazala je Rialda.

Otkrila je i šta očekuje od majčinstva te čemu se najviše raduje u toj ulozi.

  • Radujem se svemu sto majčinstvo nosi, radijem se novoj , ljepošoj i kvalitetnijoj etapi svog života i što ćemo dobito novu najbolju drugaricu za cijeli život – kazala je ona.

Rialda ne krije da uživa u trudničkim danima, pa je rekla kako ih provodi.

  • Trudničke dane provodim tako što bukvalno radim ono što godinama unazad nisam “stizala”, tako da kažem. Odmaram, čitam, radim na sebi i provodim kvalitetno vrijeme sa sobom i ljudima koje volim – kaže Rialda.

Povukla se sa scene i posvetila majčinstvu, što je sada i potvrdila za “Express”.

  • Što se tiče povlačenja, ja sam pauzirala sa nastupima i ostalim poslovim obavezama još u maju.  Svakako da ostale stvari teku svojim tokom i dok sam trudna, a i da pripremam dosta toga , kada se budem vratila na posao. Prija mi odmor, ali i radujem se povratku – kazala je za kraj razgovora.

(Express / S. ČENGIĆ)

Originalni tekst