AKTUELNO

Horoskop

RETROGRADNI MERKUR PONOVO JAŠE! Kreće drugi put ove godine, pogledajte šta vas čeka!

Izvor: Telegraf.rs, Foto: Pixabay.com ||

Merkur će izazvati astrološki haos od 10. maja do 3. juna, drugi po redu put ove godine

Vreme kad Merkur krene retrogradno je vrlo važno, jer u astrologiji Merkur predstavlja čoveka, onaj umni deo svih nas koji razmišlja, komunicira i donosi odluke, a retrogradnost označava vraćanje unazad, grešku i promašaj.

Foto: Unsplash.com

Merkur će izazvati astrološki haos od 10. maja do 3. juna, drugi po redu put ove godine. Kao i obično, možete predvideti nesporazume, tehnološke greške i kašnjenja u putovanju.

Ovog proleća, Merkur se kreće retrogradno u Blizancima, u prvoj polovini svog kretanja. Drugu polovinu ovog tranzita provešće u Biku, donoseći malo tvrdoglavosti u našu ljubav i karijeru.

Saznajte kakve promene očekuju vaš horoskopski znak.

OVAN

Dobro razmislite o tome kako komunicirate s ljudima u vašoj blizini. Ukoliko želite da imate dobre odnose, važno je da naučite da slušate svog sagovornika.Uskoro vas očekuje težak razgvor, pa bi trebalo da pripazite šta ćete i kako reći. Ako je moguće odložite putovanja i eventualne selidbe.

Foto: Pixabay.com

BIK

Imate puno nedovršenih poslova koje morate da rešite. Ovaj retrogradni Merkur skrenuće vam pažnju na stvari koje ste tugo skrivali "pod tepihom", a koje bi trebalo da rešite i to što pre.Iako će ovo biti vrlo izazovno za vas, kada sve završite, imaćete dobar osećaj i bićete ponosni na sebe. Budite pažljivi kada su finansije u pitanju, pomno planirajte potrošnju.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Merkur je vaš vladar, pa ćete uvek osećati njegove učinke. Vaš um je pun ideja, ali pod ovom energijom od vas se traži da usporite i razjasnite šta stvarno želite od života.

Foto: Pixabay.com

RAK

Merkur će vam otkriti neke iznenađujuće informacije koje su duboko skrivene u vašoj podsvesti ili od nekoga ko vam je veoma blizak.Vaša intuicija će takođe biti znatno pojačana tokom ovog perioda, stoga verujte svojim osećajima kada se pojave.Razmislite o svom ljubavnom životu, možda je vreme za promene.

Foto: Pixabay.com

LAV

Ukoliko vam se učini da vam neke osobe daju lažne informacije, obratite pažnju na njih. Budite oprezni i pokušajte da izbegnete nagle reakcije. Pazite na ono što obećavate drugima ili na poslove i projekte koje treba da preuzmete, jer će vam biti teže i napornije nego što to mislite.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Device su uvek usko povezane sa Merkurovim retrogradnim kretanjem. U ovom periodu bi trebalo da na radnom mestu postavite svoje granice.Ako morate da rešite sukob ili je reč o poslovnom ugovoru – budite strpljivi i držite se svog plana.Bolje se brinite o sebi, svom telu i mentalnom zdravlju.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Iskoristite ovo vreme i razmišljajte o svemu što ste do sada naučili. Provedite neko vreme u tišini i dajte sebi vremena da dobro razmislite o svakom narednom koraku i prioritetima.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Obratite pažnju na svoje snove i tihi glas svoje podsvesti tokom ovog retrogradnog Merkura. Možda ćete se morati povući i ući duboko unutar sebe.Ovo mirno vreme razmišljanja biće dobro za vašu dušu i pomoći će vam da odredite kako se zaista osećate.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

U ovom periodu naučićete kako treba da organizujete stvari u svom životu. Nije vaš posao da raščišćavate tuđi nerad, ali u ovom trenutku ćete to morati da radite. Ali, posle nekog vremena postavite svoje granice. Uskoro će nastupiti turbulentan perido kada su u pitanju vaše emocije, pa budite spremni na to.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Dobro se osećate i na sebe stavljate više tereta nego što zapravo možete da ponesete. Ukoliko imate zdravstvene, porodične ili ljubavne probleme, iskoristite ovaj period i rešite ih.Najvažanije je da u ovom periodu izbegnete rasprave i sukobe.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Možda ćete morati da se osvrnete na odnose iz prošlosti i pozabavite se obrascima za koje se čini da se iznova ponavljalju.Ukoliko vam se javi stara ljubav, u redu da postavite granice i kažete joj "ne". Iz ovoga ćete nešto naučiti i nastaviti dalje.Okrenite se sebi i vodite računa o svom duhovnom stanju.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Ribe će se u ovom periodu odaljiti od nekih osoba iz bliskog okruženja. Astrolozi savetuju da ne planirate ništa značajno i veliko dok traje retrogradni Merkur.Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Foto: Pixabay.com

Horoskop

A TAMAN SMO SE OPORAVILI OD PRETHODNOG! Od 3. maja ulazimo u RETROGRADNI MERKUR: Evo do kada će trajati i kakve PROMENE NAS OČEKUJU!

Extra

POČINJE PRVI RETROGRADNI MERKUR U 2022. GODINI: Ova 3 znaka sačekaće HAOS U LJUBAVI: Neke čeka IZNENAĐENJE!

Horoskop

RETROGRADNI MERKUR će mnogima napraviti HAOS OD ŽIVOTA: 3 znaka će pošteno nagrabusiti

Društvo

NASTAVLJA SE POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJACA! VULIN: Ne postoji opravdanje da sednete pijani i drogirani za volan

Extra

NAJGORI RETROGRADNI MERKUR DO SADA! Astrolog Dušan Veličković dao detaljnu prognozu do kraja meseca I NE PIŠE NAM SE DOBRO

Ostali sportovi

BORKOVIĆ POSTAO TATA PO DRUGI PUT: Stigla naslednica Sara!

Original Article