Kako smo svi u iščekivanju da se već jednom završi ova godina i da se spokojno i na miru uđe u novu, ipak će zvezde u svom stilu da se poigraju sa nama.

foto: Oksana Lyskova / Alamy / Alamy / Profimedia.
foto: Oksana Lyskova / Alamy / Alamy / Profimedia.

Retrogradni Mars već neko vreme vlada, ali će za koji dan da deli svoju krunu sa retrogradnim Merkurom. Znamo da je Mars planeta akcija, ambicija i motivacija, dok je Merkur planeta komunikacije, informacija, putovanja i naših mentalnih procesa. I zbog toga vam se odmah zavrti u glavi, jer vam se čini da nema kraja ovim zavrzlamama. Da biste uravnotežili svoje nivoe energije, zaštititili svoje granice možete se osloniti na pomoć prijatelja koji ima moć da kanališe sve te oscilacije – to je svakako poludrago kamenje.

Poludrago kamenje osim što pored svoje dekorativnosti daje lepu notu, on ima i zaštitnu moć. Sve što je potrebno u ovako teškim trenucima vladavine retrogradnog Marsa i retrogradnog Merkura jeste da ga nosite blizu sebe ili kao nakit kako bi vas zaštitio od negativnih energija, lošeg raspoloženja, ali i isto tako privukao ljubav i sreću u vaš život. Ono što vi možete da uradite jeste da izaberete kamen na osnovu intuicije ili na osnovu vašeg horoskopskog znaka i u Novu godinu uđete pripremnljeni, raspoloženi i svetlucavi!

 

  • Hematit odgovara Ovnu, Vagi, Škorpiji i Jarcu
Poludrago kamenje
foto: Promo

Čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.

Cena hematita sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Kalcedon odgovara Blizancima, Škorpiji i Strelcu
Poludrago kamenje
foto: Promo

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.

Cena kalcedona sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Citrin odgovara Blizancima, Devici, Vagi i Vodoliji
Poludrago kamenje
foto: Promo

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd , OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Ametist odgovara Škorpiji, Strelcu, Vodoliji i Ribama
Poludrago kamenje
foto: Promo

Privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.

Cena ametista sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Poludrago kamenje
foto: Promo

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.

Cena ružičastog kvarca sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd , OVDE ga poručite, ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Onix odgovara Jarcu,Lavu, Strelcu i Vodoliji
Poludrago kamenje
foto: Promo

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije.

Cena Onixa sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Poludrago kamenje
foto: Promo

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Poludrago kamenje
foto: Promo

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, a OVDE ga možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je BESPLATNA.

Originalni tekst