Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, bivšeg verenika Stanije Dobrojević, objavio je na svom Fejsbuk profilu glasovnu poruku u kojoj učesnica “Elite” Aneli Ahmić vređa njegovu suprugu.

On je odmah nakon što je Aneli ušla u rijaliti s pričom da ju je suprug prevario sa starletom, a onda nastavio vezu s njom, stao u odbranu svog sina, koji tvrdi da s Ahmićevom nikada nije bio u braku.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Mustafa je i ranije isticao da nema reči hvale za majku njegove unuke, a sada je pokazao da ona nije ni volela svekrvu koju je izvređala u poruci koju joj je poslala.

Ovako se moja snaha obraća mojoj supruzi još 2021. godine. Pa ko je ne bi voleo takvu? Njoj je najveći problem bio higijena. Moja supruga devet puta operisana u penziji, bila je prisiljena da ide njoj da čisti stan. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrvlja. I vi svi mislite da sam ja loš čovek, a moja žena loša žena. Moja žena je najbolja osoba na svetu. Dušu će dati, ali traži da joj se uzvrati bar lepim rečima – napisao je on u opisu glasovne poruke koju je podelio sa pratiocima na društvenim mrežama.

Iz priloženog se da zaključiti da Aneli nije imala dobar odnos sa Asminovom majkom, s obzirom na to na koji način joj se obraća.

Retardušo stara, mislila si da ću ti ja čistiti sinu? Pa nisam ti ja budala! Napušite se vi meni ku*ca! Ama ostavljam vas, sad mi žao što se nisam pos*ala i ostavljala, a i tebi u kuću donela.

Podsetimo, Mustafa je ranije u jednoj od svojih objava optužio bivšu snajku za kriminalne radnje u Nemačkoj, dok je Staniju hvalio.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ovim je rekla sve što misli o Jeleni! Majka Slobe Radanovića šokirala gestom prema snaji!

sledeća vest

Srbija

Kolaps na Mostu na Adi! Lančani sudar, stvorila se ogromna gužva (FOTO) Žestoko! Pogledajte seks akciju nasred Dorćola - on nema pantalone, ona se U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Prvo Romsko veče tamburaša i trubača održano je, sinoć, u Subotici na glavnom gradskom trgu, u organizaciji Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Grada Subotice, a pod pokroviteljstvom Republike Srbije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Originalni tekst