I danas društvenim mrežama kruže priče da je jednu Cecinu ogrlicu, navodno dijamantsku koju je ponela u emisiji kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, njen suprug Željko Ražnatović Arkan uzeo na ratištu

Navodi se kako se u emisiju tada javila navodno jedna žena koja je tvrdila da je Arkan ogrlicu skinuo s vrata njene pokojne sestre.

Na Internetu postoji više snimaka pomenute emisije, ali ni na jednom od njih ovoga nema. Zbog toga mnogi veruju da je ova priča samo urbana legenda i da se nikada nije dogodila, a sada se oglasila žena koja je Ceci prodala spornu ogrlicu, ali i drugi nakit prodala balkanskoj zvezdi koji je ona nosila u spotovima, na javnim događajima i u emisijama.

Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije nosila ukraden nakit, tvrdi Mirjana Milosavljević, koju je, kako tvrdi, devedesetih godina angažovao Željko Ražnatović Arkan da iz Praga za njegovu suprugu donese ekskluzivnu bižuteriju.

Ja sam živela godinama u Pragu i u Srbiju sam donosila ekskluzivnu bižuteriju. Ovde sam imala svoje klijente kojima sam to prodavala. To su bile kopije najskupljih unikatnih ogrlica svetskih brendova. Sarađivala sam sa raznim pevačicama. Među njima su Dragana Mirković, Jovana Tipšin i mnogi drugi – započela je priču Milosavljevićeva za “Kurir” i otkrila kako je došla do Cece.

Foto: printscreen

 

Moj suprug me je upoznao sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Otišla sam kod njega na stadion Obilića da on pogleda nakit. Odnela sam mu komplete. Kaže on meni: ‘Nemoj meni ništa to da pokazuješ, idi kod mene kući, nosi sve Ceci’. Tako je i bilo. Njihov sin Veljko je bio baš mali. I ja sam sa tim nakitom otišla kod Zvezdinog stadiona. Tamo me je ona primila, bila je potpuno normalna, ljubazna, srdačna. Ušla sam i sela u dnevni boravak, izvadila palete koje sam imala i ona je sve pregledala. Dosta toga je uzela. To nimalo nije bilo jeftino u to vreme – tvrdila je Mirjana.

Njoj veoma smeta što godinama sluša razne spekulacije o Cecinom nakitu.

Foto: Insajder

 

Želim da skinem nedoumicu i da ženu više ne napadaju da je taj nakit Arkanovo ratno profiterstvo. Pojedinci su dali sebi za pravo da pričaju svašta sada kada on nije među nama. Stojim iza svojih reči, prošlo je mnogo godina, a sigurna sam da se i ona seća. Ta fama oko toga je nepravedna. Ne znam ko nju ima pravo da osuđuje, ona je sve to od mene kupila i ne postoji nikakva pljačka. Svi kompleti su delovali impozantno i vrlo efektno, kao da su pravi. Ceca je divna žena, normalna, kvalitetna, prijatna, koja ume da se ponaša sa ljudima. Nisam u kontaktu sa njom, niti više prodajem takav nakit, dugo sam se premišljala da li da ovako javno govorim. Eto, sada neka svi znaju da je ona čista kao suza i da niko ne može ništa da joj kaže. Sve te priče su bile laži i spekulacije koje takva žena, koja je prošla golgotu, nije zaslužila – zaključila je ona.

Ceca se nije oglašavala ovim povodom.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Babin lepotan Krstan! Ceca pokazala drugog unuka, bebac kao šećer!

sledeća vest

Originalni tekst