Ova nedelja u Cineplexx bioskopima biće u znaku dugoočekivanog anime filma „Blue Lock the Movie: Episode Nagi“ i još jednog sjajnog Anime Night događaja!

Evo koji filmovi stižu na naše repertoare:

  1. „VAN SEZONE“ – Matje živi u Parizu, a Alis u malom gradu na Balearskim ostrvima. Nakon što se upoznaju i ostvare kratku vezu, svako kreće svojim putem. Kako bi godinama kasnije odagnao svoju melanholiju, Matje odlazi u banju gde slučajno sreće Alis.*

#drama #francuski

Trejler: https://youtu.be/X8DhT9V6aOg

*Ovaj film se prikazuje samo u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu.

  1. „DO ZADNJEG DAHA“ – Od producenata mega uspešne franšize „Džon Vik” dolazi novi napeti akcioni triler sa Milom Jovovič, oskarovkom Dženifer Hadson i Komon.

Priča prati majku Maju (Hadson) i njenu kćerku (Volis) koje su prisiljene da žive pod zemljom nakon što planeta Zemlja postane neprikladna za život zbog nedostatka kiseonika. Jedino su mogući kratki izleti na površinu zahvaljujući najmodernijem odelu za kiseonik, koje je izradio Majin suprug Darijus (Komon), za koga ona pretpostavlja da je mrtav. Kada se pojavi misteriozni par, tvrdeći da poznaje Darijusa i da zna njegovu sudbinu, Maja s oprezom pristaje da ih pusti u svoj bunker. Ali da li su oni zaista ono za šta se predstavljaju?

#akcija #naučnafantastika #scifi #triler

Trejler: https://youtu.be/B2aSLbeQKE8

  1. „BLUE LOCK THE MOVIE – EPISODE NAGI“ – „To je smor.“ To je bila omiljena fraza srednjoškolca Nagi Seishira dok je živeo svojim dosadnim životom. Sve dok Mikage Reo, drug iz razreda koji je sanjao o osvajanju Svetskog prvenstva, nije otkrio Nagijev skriveni talenat, inspirišući ga da igra fudbal i pokaže svoj vanserijski talenat. Jednog dana dobija poziv za misteriozni projekt BLUE LOCK. Ono što ga tamo čeka je susret s najboljim fudbalskim napadačima iz cele zemlje. Nagijev san da postane najbolji, uz Rea, odvešće ga u svet koji nikada nije upoznao.

Čudo od deteta može se oblikovati samo kada ga neko otkrije… sada će neverovatan talenat i posebnost napadača Nagi Seishira zapaliti čitav fudbalski svet.

#anime #sportski #drama

Trejler: https://youtu.be/omchoIIJbhk

U četvrtak, 4. jula, Cineplexx vas poziva na novi Anime Night! Događaj će biti u svim Cineplexx bioskopima, a kao i uvek, spremili smo poklone za najsrećnijefantastične mange iz striparnice „Darkwood“. Sve posetioce očekuje Guarana Azijana i posteri iz filma.* Film počinje u 20h, a specijalno u Cineplexx UŠĆE Shopping Center naše posetioce pre filma očekuje i posluženje iz „Go Sushi“ restorana.

*Dok traju zalihe.

Leto je u Cineplexxu!

Svakog utorka tokom jula i avgusta posetioce, osim snižene cene ulaznice, očekuje i osvežavajući Lemonade Tube. Ovog leta te pored filma „U mojoj glavi 2“ i „Grozan ja 4“, očekuju i „Odvedi me na mesec“, „Dedpul i Vulverin“, „Sa nama se završava“ i „Osmi putnik: Romulus“, a Cineplexx je idealno mesto da ih pogledaš. Okupi ekipu i uživajte uz naše čuvene kokice i naćose, i Lemonade Tube sa ukusom limuna ili mandarine. Više o ovoj akciji pročitaj na: https://www.cineplexx.rs/events/TVOJE-CINEPLEXX-TUBE-LETO

Lemonade Tube se dobija samo utorkom, nakon kontrole kupljene ulaznice.

Post Views: 42

Originalni tekst