Nakon što je Nina Stojaković na Tviteru objavila potresnu ispovest o užasnom zlostavljanju svoje mlađe sestre, Lidije – gde je navela kako ju je bivši dečko, reper Numero tukao, gušio i zlostavljao, klupko je počelo da se odmotava.

Sada se oglasila još jedna devojka, Ivona – koja tvrdi da je bivša devojka repera Uroša Radivojevića. Ivona je takođe na Tviteru, napisala da je dve godine bila u vezi sa Numerom i da je isto bila žrtva i trpela nasilje.

– Oglašavam se kao bivša devojka Uroša Radivojevica sa kojim sam bila pre Lidije u vezi u trajanju od skoro dve godine, zvanicno od decembra 2018. godine do januara 2020. godine, sa prekidima. Nažalost moram apsolutno da stanem iza svakog napisanog Nininog slova jer sam identičnu stvar doživela. Za to su znali njegovi najbliži prijatelji jer sam im se obratila, kao i moji roditelji, moji prijatelji, policija i psihijatar. Kao posledice tog odnosa pretrpela sam anksiozni poremećaj kao i panične napade bilo gde u javnosti, fizičke povrede, podlive, rascepane usne, resicu, gubitak kose i najgore od svega – sebe i svoje ličnosti – napisala je ona i dodala:

– Kao neko ko je zaljubljen u ljubav i život mogu reći da sam večiti optimista i izuzetno jaka ličnost. Našla sam se u mraku u kojem ni u najgorim snovima nisam mogla da zamislim. Bila sam najudaljenija od sebe ikada, svojih misli, akcija, potpuno nepoštovanje sebe i manjak samopouzdanja… Kako do toga dođe? Ova Ivona koja sam danas ne bi prepoznala tu istu od pre samo dve godine – nastavijala je svoju ispovest devojka:

– Nažalost spoj nesigurnosti je magnet za nekoga ko tu nesigurnost ima i sam, a kod drugog emotivnom manipulacijom moze da iskoristi, zloupotrebi. Pokušala sam i njegovim bliskim drugovima da se obratim i trazim pomoć i samo pravo da me čuju ali nisam dobila povratan odgovor – istakla je ona i opisala kako se našla u tom užasu:

– Sve je počelo sa njegovom tužnom pričom kako su ga sve bivše devojke prevarile i da ne veruje nikome, nakon toga kako je depresivan i da mu trebam, da mu unapred oprostim ispade, ako je grub itd…bila sam jako i iskreno zaljubljena i ono čuveno žensko ma pomoći ću mu, promeniće se – napisala je Ivona i u zaključku poručila svima:

– Ne devojke, ne momci, neće. Nas je takođe spajala ljubav prema muzici koja nas je zapravo i spojila u vidu poslovne saradnje a na kraju nije bilo ni posla ni ljubavi, bila je samo jedna ozbiljno tužna pesma, grozan scenario za film koji sam ispisala sama upu[tajući se u taj odnos. Njegove paranoje su krenule od toga da ga varam, da svi njegovi drugovi žele da me j*** tj da su već, do toga da me je slagao da mi je drug za kog je sumnjao da imam nešto sa njim vezan za drvo u šumi i da će da mu ‘njegovi ljudi seku prst po prst ukoliko ne priznam – opisala je užas Ivona.

Naglasila je da za ovaj problem mora da se čuje i na njega stavi tačka. Napisala je da se nada da nema više žrtava. Ivona se zahvalila Nini što joj je dala snage da se javno oglasi.

Podsetimo, Nina je napisala da je Uroš Radivojević Numero ugasio sve drustvene mreže, a nakon njene objave kontaktirao ga je i Telegraf. Kratko je odgovorio:

– Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos – rekao je on za Telegraf i prekinuo vezu.

Reper Numero optužen da je brutalno, godinama zlostavljao bivšu devojku

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)