Biljana Dragojević, majka pobednika “Zadruge 5” Dejana Dragojevića, oglasila se na društvenim mrežama i objavila lepe vesti.

Poznato je da Dejan Dragojević i David Dragojević imaju rođenu sestru Suzanu, koja je već duže vreme u srećnoj vezi, a porodica je samo čekala pravi trenutak za lepe vesti i slavlje.

Biljana je obelodanila da se udala njena ćerka Suzana i podelila emotivne kadrove sa crkvenog venčanja.

Foto: Printscreen

 

Mlada je blistala u elegantnoj haljini bele boje, a mladoženja se odlučio za crno odelo.

Pratioci su Biljani čestitali i poručili da se nadaju da će im za sledeću godinu biti potrebna još jedna venčanica, ali ovaj put, za Dejanovu devojku Jovanu.

Foto: Printscreen

 

Zasigurno je da Dragojevići sada slave, a kako i ne bi, kad je Suzana sada pred Bogom i narodom zvanično udata žena.

Foto: Printscreen

 

Dejan se danima spremao za svadbu i sa radošću je čekao dan kada će udati sestru, a više o ovome možete pogledati u videu u okviru teksta.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst