Pevačica Ana Nikolić još jednom se našla u centru skandala zbog jedne pesme koja se našla na njenom novom albumu, a koja ne pripada njoj!

Ana od ranog jutra ređa skandal za skandalom, htela ona to ili ne. Nakon što je javno objavila svađu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom koji joj je pretio Centrom za socijalni rad, sa praticima na Instagramu je odmah zatim podelila kako je izbačena iz roditeljskih grupa škole koju pohađa njena ćerka Tara, a sada se javio novi problem.

Nikolićeva, koja već duže vreme najavljuje novi album, otkrila je da će se jedna od pesama zvati „Rezistentna“, međutim, ispostavilo se da za tu pesmu nema autorska prava, te da će spot za tu numeru uskoro objaviti pevačica Višnja Petrović. Izgleda da se pevačica našla u istoj situaciji kao pre dve godine, kada je bila aktuelna afera „Provereno“.

Foto: Insajder

 

Tada je, podsetimo, ona ili neko iz njenog tima pustio u javnost demo-snimak ovog hita koji je objavila Milica. Nastao je skandal jer su se dve pevačice mesecima prepucavale oko toga ko je vlasnik izvođačkih prava za pomenutu numeru, a nejasnoće je rešio Dragan Brajović Braja.

Kompozitor je rekao da pesma pripada Milici i da mu nije jasno zašto se Ana tako ponaša. Trenutno se dešava ista situacija, samo što je akter druga koleginica.

U dopisu koji je poslao PR mlade pevačice piše da Petrovićeva ovih dana snima spotove za dve numere, od kojih je jedna „Rezistentna“.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Autor ove numere je Danijel Pavlović, koji je demo verziju poslao Nikolićevoj, a ona mu nikad nije odgovorila da li pesmu kupuje ili ne. Zvanično je Višnja sebi obezbedila numeru za koju već snima i spot.

Ana i Danijel se još uvek nisu zvanično oglasili ovim povodom, a da li je pevačica zaista opet prisvojila tuđu pesmu ostaje nam da saznamo.

Blam do blama! Janjuš ispitivao Aneli stvari iz opšte kulture, kad čujete koja je najveća životinja na planeti rasplakaćete se od smeha

sledeća vest

Originalni tekst