Poznati estradni par, Haris Džinović i Melina Džonović odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Iako su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Foto: ATA Images

 

– Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima – otkrio je za „Pink.rs“ dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Melina se tim povodom oglasila za medije, ali nije želela da komentariše celu situaciju. 

– Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno – poručila je Melina za „Pink.rs“.

Inače, ljubavna priča popularnog pevača i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se „jednostavno našli“. Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.


Prija sa svekrvom i sinom otputovala na odmor! Uživaju u čistom luskuzu, Filipova majka se ne odvaja od unuka (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst