Jelena je sad potvrdila da se Momčilo i ona razvode.

– Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece – kazala je za hrvatsku “Gloriju” Jelena, koja je devet godina starija od Otaševića.

– Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom ceo život i jako se dobro poznajemo. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno – dodaje ona.

Public

Momčilo Otašević

– Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće nekako… Nešto ću moći – zaključuje glumica.

Momčilo i Jelena pre dve godine su dobili sina Jakšu, koji, uz četvorogodišnju Mašu, te Jeleninu ćerku iz prvog braka Lotu, čine njihovo najveće bogatstvo.

Momčilo Otašević je rođen u Cetinju. Glumio je u ostvarenjima “Budva na pjeni od mora”, “Kud puklo da puklo”, “Komšije” i drugim. Jelena Perčin je iz Dubrovnika, a publika je zna po ulozi u seriji “Zabranjena ljubav”.

youtube printscreen/Zora dubrovačka

BONUS VIDEO: 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst