Ognjen i Bojana su, naime, stavili tačku na svoj brak u maju prošle godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Muzičar je napustio njihov zajednički stan, što ga ne sprečava da decu redovno viđa, piše “Kurir”.

Svojevremeno, muzičar je govorio o ljubavi sa sada već bivšom suprugom.

Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je unhappy, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret – otkrio je Janković tada, pa dodao:

Dete sam razvedenih roditelja. Ipak, moji su pravi primer da je uvek bolji dobar razvod nego loš brak. Imao sam zdrav odnos sa roditeljima i posle razvoda. Imam dve ćerke Zoju i Iskru. Drugo dete sam dobio posle “Survajvera”. Iskra ima dara i želi da trenira fudbal, pa smo otišli da je upišemo na fudbal u FK Dorćol, kod Miće Sovtića. Pored sporta, svira i violinu. Zoja je već prava devojka. Trenira odbojku i mislim da će u tom sportu biti veoma uspešna. Ona je kreativna duša. Važno je decu vaspitati i pričati s njima. Više sam naučio od svoje dece nego od starijih – ovako je o svojoj porodici govorio Ognjen.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst