Bivši rijaliti učesnik je istakao da čeka da Anđela izađe iz rijalitija kako bi nastavili svoj odnos.

Anđela Šparavalo skrenula je pažnju javnosti na sebe kada je u rijalitiju „Elita“ stupila u emotivnu vezu sa Bojanom Pavlović. Iako Anđelini roditelji od samog početka nisu podržavali tu vezu, ona je ipak išla srcem i nastavljala romansu sa Pavlovićevom. 

Sada se u medijima pojavila informacija da je Anđela pre ulaska u rijaliti bila u kontaktu sa bivšim učesnikom „Zadruge“, fudbalerom Lazarom Jeremićem. On je otkrio da jedva čeka da se „Elita“ završi, kako bi nastavio odnos sa rijaliti učesnicom, kojoj je obećao da će je čekati, šta god da ona uradi tokom svog takmičenja. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Pre rijalitija smo se čuli, znam joj kevu i ćaleta, viđao sam se ja sa njima. Čuli smo se na Instagramu pre rijalitija, šta, kako oko rijalitija, kako je, šta je unutra, pošto sam ja tamo imao ozbiljne emotivne momente, da sam se pogubio u jednom momentu, pa kad sam izašao napolje tek sam tad bio svoj. Pokušavao sam da joj objasnim da takve stvari ne dozvoljava sebi, ona je, naravno, to sebi dozvolila i upala u to u šta je upala… I sto odsto nije ona to za šta se predstavlja, milijardu odsto – rekao je Lazar.

Lazar je zatim otkrio da ćeka Anđelu da izađe iz rijalitija, kako bi nastavili njihovu priču. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ne, mi smo se samo čuli, pričali, dogovorili smo se da ćemo se videti kada izađe iz rijalitija. Rekao sam joj:“Šta god da uradiš, kako god da se izblamiraš najstrašnije, videćemo se“. Znao sam da me neće poslušati ništa, da će sve pasti u vodu čim bude ušla. Ja sam sve ovo predvideo, znao da će biti cirkus ukoliko bude ušla u neku priču, da će to biti ludnica, kao što jeste. Rekao sam joj da zna da ima nekog na kog uvek može da se osloni, jer sam bio tamo i znam sve. Rekao sam joj: „Koliko god da se tamo izblamiraš, ne daj Bože, znaj da sam uvek uz tebe i da te čekam kad izađeš, videćemo se i nastavićemo da se družimo“Planiram da se vidim s njom, samo ću joj reći:“Da li sam bio u pravu?“ To je prvo što ću da je pitam. Da li ćemo se smuvati? Čekam je prvo da pričamo, pa ćemo videti šta, kako – priča on za „Pink.rs“. 

sledeća vest

Originalni tekst