JANIK Siner je iznenađen što je Svetska antidoping agencija (WADA) odlučila da uloži žalbu na odluku da italijanski teniser nije kriv.

РАЗОЧАРАН САМ И ИЗНЕНАЂЕН ЖАЛБОМ: Јаник Синер се огласио након одлуке Светске антидопинг агенције

FOTO: Tanjug/AP

Prvi igrač planete je u martu mesecu dva puta testiran pozitivno na klosebol. On je proglašen nevinim i dozvoljeno mu je da nastavi da se takmiči.

Ipak, WADA podnela žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) i zahteva suspenziju Sinera na period od jedne do dve godine.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

– Ne možemo da kontrolišemo sve, zar ne? Jasno je da sam vrlo razočaran i takođe iznenađen tom žalbom, da budem iskren, jer smo imali tri saslušanja – i sva tri saslušanja završila su se vrlo pozitivno za mene. Nisam to očekivao. Znao sam već nekoliko dana da će se žaliti i da će danas biti zvanično – rekao je Siner.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Meanwhile, WADA decided to appeal to CAS on the Jannik Sinner’s case. Wants the world #1 suspended between 1 and 2 years.

They don’t agree on the decision of the independent tribunal.

Sinner is surprised. “Obviously I’m very disappointed and also surprised of this appeal, to… pic.twitter.com/c8oVDNyRaJ — José Morgado (@josemorgado) September 28, 2024

Podsetimo, Italijan se trenutno takmiči u Pekingu, gde se plasirao u četvrtfinale pobedom posle preokreta nad Romanom Safijulinom – 6:3, 2:6, 6:3.

BONUS VIDEO: „NOVAKOMANIJA“: Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst