Barbara Bobak ima veliki broj obožavalaca sa kojima često razgovara putem društvenih mreža, a veoma je otvorena i spremna da govori o svim temama, pa i onim veoma ličnim.

Barbara je u moru tema o kojima javno govori, otkrila i svoje najveće iracionalne strahove. 

– Mislim da smo svi u životu nekad čuli za priču da je neko naleto na žilete u akvaparku. Pored ajkule u bazenu to mi je drugi najiracionalniji strah koji imam i svaki put kada odem i pre nego što krenem da sednem na tobogan razmišljam o tome i stresiram se. Ko je to pokrenuo i zašto? Svi znamo za to – pitala se Barabra.

Foto: Informer

 

Ona je svoj strah pretočila u ideju za horor film i na kraju pitala svoje pratioce šta misle o tome.

Video je velikom brzinom pokupio pregršt komentara, a dok su jedni bili oduševljeni, drugi su bili šokirani.

„Situacija je zabrinjavajuća“, „Želim ulogu u filmu“, „Barbara aj mi budi žena“, „Poštovanje za snimak bez filtera i šminke,imaš naklon“ nizali su se komentari njenih pratilaca.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Barbara je prošlog vikenda gostovala na koncertu Aleksandre Prijović kada je i upoznala zvezdu sa kojom je nazdravila pre izlaska na binu.

– Prvi put sam pred ovolikim auditorijumom, imala ovako veliku tremu, ovde je stvarno organizacija super i divno su me dočekali. I dalje se tresem. Aleksandra je divna, insistirala je da se vidimo i upoznamo na tonskoj probi gde su me divno dočekali. To je jako lepo od nje – otkrila je Barbara za Grand, a potom opisala detalje prvog susreta sa Prijom.

sledeća vest

TV

Moral ne postoji u ratu koji se vodi u Gazi! Cilj tog sukoba je depopulacija! (VIDEO)

Live TV

Moral ne postoji u ratu koji se vodi u Gazi! Cilj tog sukoba je depopulacija! (VIDEO)

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je da smatra da izraelski premijer Benjamin Netanjahu pravi „greške“ u postupcima u Pojasu Gaze. Rekao je da bi Gaza trebalo da ima „potpuni pristup hrani i lekovima“ u narednih šest do osam nedelja. Šta se desilo izmedju najboljih prijatelja i velikih partnera? O tome su u „Info jutru“ za Informer TV govorili akademik prof. dr Dragan Radenović i inženjer Avram Izrael.

Ne želimo da postanemo deo sukoba, ali moramo da vodimo računa o svojoj državi! Nalazimo se u procesu modernizacije i povećanja vojnih kapaciteta! (VIDEO) Đilas će Amerika preko Evrope sprovodi prljavu misiju! Ujedinjene nacije su danas u dobroj meri razorene! (VIDEO)

Live TV

Amerika preko Evrope sprovodi prljavu misiju! Ujedinjene nacije su danas u dobroj meri razorene! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u dvodnevnoj poseti Francuske, na poziv predsednika Emanuela Makrona. Naš predsednik sačekan je uz najviše državne počasti, a razgovaralo se o važnim temama. Susret su obeležili srdačni pozdravi u Jelisejskoj palati u Parizu, zagrljaji, potom razgovori o raznim pitanjima, a najveća razmimoilaženja bila su oko teme Kosova. Ovaj događaj komentarisao je predsednik Komisije za nestala lica Veljko Odalović u „Info jutru“ na Informer TV.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst