GRUZIJA je juče napravila senzaciju pobedom nad Portugalom, a igrači pored trijumfa mogu da budu zadovoljni i zbog toga će biti bogato za njega nagrađeni.

РАЗБИЛИ ПОРТУГАЛИЈУ, ПА ДОБИЛИ МИЛИОНЕ: Грузијце чека још веће богатство ако победе Шпанију

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Bidžina Ivanišvili, nekadašnji premijer Gruzije obećao je igračima premiju od 10 miliona evra ukoliko pobede Portugaliju na EURO 2024. 

Četa predvođena nekadašnjim francuskim defanzivcem Vilijem Sanjolom je upravo to uradila. Slavila je Gruzija 2:0 u Gelzenkirhenu i na taj način su se gruzini po prvi put plasirali u nokaut fazu nekog velikog takmičenja, a tamo ih čeka fenomenalna Španija. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ivanišvili, koji je osnivač političke partije „Gruzijski san“ bio je premijer 2012. godine, istakao je da je pobeda istorijska i pobeda iz snova. 

Šezdesetosmogodišnji biznismen obećao je da će platiti 10 miliona evra ekipi i ukoliko pobede „furiju“. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Gruzijski biznismen je svoje bogatstvo stekao u Risiji tokom 90. bavio se investicijama u bankarstvu, kompjuterima i plemenitim metalima. Njegovo bogatstvo procenjeno je po Forbs magazinu na 6 milijardi evra. 

Iako je sa vlasti sišao nakon 12 meseci i dalje ima uticaja u zemlji i počasni je predsednik vladajuće partije. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Originalni tekst