Pevač narodne muzike, Miroslav Ilić, dugi niz godina prisutan je na estradnom nebu, a svojevremeno je priznao da je imao problem sa preteranom konzumacijom alkohola.

„Slavuj iz Mrčajevaca“ otkriva da se rešio opakog poroka nakon što je shvatio da je postao loš po okolinu i svoje najbliže.

Foto: Informer

 

– Pio sam do 1989. godine. Dešavalo se i da slomim neku čašu. Te godine sam stavio tačku i izvukao se iz svega, odnosno iz alkohola. Bio sam veoma prljav igrač kad popijem. Nije bilo prijatno ni meni, a ni mom okruženju. Razbijao sam sve po lokalu, vređao ljude oko sebe – rekao je Ilić jednom prilikom za medije, te dodaje da se ne ponosi nekim stvarima iz prošlosti, ali da i te kako stoji iza svojih dela:

Foto: informer

 

– Kad se napijem, nisam znao šta radim. Mislim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše uticalo na mene. Nisam umeo da pijem, a pio sam mnogo. Zamislite čoveka budalu koji ženi zapali svu garderobu. Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam uradio, pa makar to bilo i loše – rekao je Miroslav.


Luna Đogani uplašena za svoje zdravlje! Influenserka javno traži pomoć (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst