RAT u Ukrajini – 673. dan.

РАТ У УКРАЈИНИ: Оборени дронови изнад Крима; Деловао Су-25СМ

Foto Tanjug/AP

Dejstvo Su-25SM

Posade Su-25SM su gađale uporište, koncentraciju ljudstva i tehnike Oružanih snaga Ukrajine na krasnolimanskom pravcu, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Avioni su se kretali brzinom od 900 km na sat, preleteli su teren na izuzetno malim visinama.

Zatim su ispalili projektile, dometa 80 milimetara, izveli protivraketni manevar, koji je praćen oslobađanjem toplotnih zamki i vratili se u bazu.

Oboreni dronovi iznad Krima

Ruski PVO sistemi oborili su dva ukrajinska drona iznad Krima, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

BONUS VIDEO:

KOLONA NA PANČEVCU: Pogledajte i zašto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst