Bivša rijaliti učesnica i dojučerašnja voditeljka Dalila Dragojević je nakon intervjua koji je Anđela Đuričić uradila sa njenim bivšim dečkom Filipom Carem počela da se ponaša neprofesionalno zbog čega je bila opomenuta.

S obzirom na to da je Dalila u javnost izašla sa pričom kako je “odlučila da da otkaz na Hajpu”, juče su se oglasili čelnici televizije sa saopštenjem u kojem su otkrili da je zapravo dolaskom Anđele Đuričić Dragojevićeva počela da pravi probleme.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Još uvek nije raskinut ugovor sa njom jer je Hajp unapred platio narednih godinu i po dana njenog snimanja emisija na Hajp televiziji. Dalila je takođe imala problem sa nekim kolegama što generalno nije uticalo na njen status u Hajpu. Dolaskom Anđele Đuričić u Hajp, Dalila je počela da se ponaša neprofesionalno i da glumi zvezdu, a lično joj je smetao i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem i zbog toga je napravila tenziju. Ali, ni ona kao ni bilo koji drugi novinar ili voditelj ne može da uređuje program Hajp televizije već urednici. Dalila je zbog toga prekorena i ona je dala “otkaz”, ali medijima i društvenim mrežama, a ne “Hajpu” kao pravnom licu sa kojim ima ugovor, kao i obaveze koje je preuzela tim ugovorom. 

Foto: Miloš Rafailović

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst