Novak Đoković i njegovi navijači proživeli su i preživeli novu dramu u Melburnu, pošto je prethodno najavljivano da bi ministar za imigraciona pitanja Australije, Aleks Hok, mogao da ga deportuje pre žreba za Australijan open.

Pošto se to nije dogodilo, šanse Novaka Đokovića da će igrati u Melburnu i braniti titulu, dodatno rastu, piše Telegraf.

Kako navodi list “The Age”, ministar Aleks Hok definitivno neće do kraja dana doneti odluku, ali ističe da on i dalje razmatra ovo pitanje.

Prethodno je premijer Australije pitanje o Novaku, na konferenciji za medije, prebacio na ministra Hoka.

Podsetimo, Novak je još pre više od nedelju dana stigao u Melburn, da bi potom pet dana proveo u imigracionom hotelu, sve do suđenja na kojem je oslobođen.

Drama je i dalje nastavljena posle oslobađanja, jer su postojale informacije da će Novaka ipak deportovati, pa su viđeni i neredi ispred prostorija u kojima je bio Novak, nakon što su ga federalne službe kolima prebacile.

Na kraju, žreb je održan, odluka o deportaciji nije doneta, a i sam Australijan open na društvenim mrežama najavljuje da će Novak braniti titlulu, pa za sada sve ide u dobrom smeru po najboljeg tenisera sveta.

Sav gnev srpskog interneta sručio se na voditelje koji su Novaka nazvali se*onjom

Original Article