Estradni par Mile Kitić i Marta Savić dugo su važili za nekoga ko ima najskladniji brak na estradi. Međutim, posljednjih godina sve su glasnije priče o njihovom razvodu.

Kako su i sami izjavili, njih dvoje već godinama žive ne na različitim adresama, nego čak na različitim stranama svijeta.

– Ja odem na turneju po Americi, a ona me ne zove pet dana, ne pita koliko sam para zaradio. Isto tako ni ja nju ne pitam. Ona ode u Hurgadu ili na Dominikanu i ne javlja se 15 dana. Toliko smo godina zajedno da je dobro da nekad poželimo jedno drugo – izjavio je pjevač u „Premijeri vikend specijal“, pa nastavio:

– Dosta se pisalo o kući koju imamo na Dominikani, ali crimson je da čovjek uloži negdje kad radi toliko godina – rekao je pjevač, otkrivši da Marta većinu vremena provodi upravo u pomenutoj nekretnini i da trenutno zaista žive odvojeno.

Ipak, razvod Mileta Kitića i Marte Savić nije ni na pomolu, tvrdi pjevač.

–Pisali su sve i svašta o nama. Milion puta sam pročitao da se razvodimo, ali to nema veze sa istinom. Mi se nikad nismo posvađali po tom pitanju toga gdje je ko, šta i kako – rekao je Mile, dodavši da je se tajna dugog i sretnog braka zasniva na povjerenju.

(Instruct-svet.scandal.rs)

Originalni tekst