BARSELONA će ući u novu sezonu sa novim trenerom. Ćavi Ernandez je završio svoj boravak u klubu sa „Nou Kampa“, a poznato je i ko će ga zameniti na klupu španskog giganta.

РАСТАЛИ СЕ ЋАВИ И БАРСЕЛОНА: Каталонци сменили тренера, познато ко би могао на клупу шпанског великана

Foto: Profimedia

Predsednik Katalonaca Đoan Laporta nije oprostio legendi ekipe kritike o lošoj situaciji u klubu. To je bio glavni razlog zašto on neće više biti šef stručnog štaba ovog tima.

On će poslednji put na klupi sedeti protiv Sevilje u poslednjem kolu La lige.

– Fudbalski klub Barselona zahvaljuje Ćaviju na svemu što je uradio i kao trener, čime je nadaogradio sve ono što je uradio i kao igrač i kapiten prvog tima. Klub mu želi svu sreću sveta. Ćavi će poslednji put voditi ekipu u nedelju na gostovanju u Sevilji. U narednim danima, Barselona će objaviti više informacija o novom treneru i stručnom štabu – stoji u saopštenju.

Kako prenose španski mediji, novi trener Barselone bi trebalo da bude nemački stručnjak Hansi Flik. Navodi se da će njegova promocija biti u ponedeljak.

BONUS VIDEO: ZVEZDI U ČAST: Snimak dronom spektakla u Loznici posle finala kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBIJA NE IDE NA OLIMPIJSKE IGRE? Orlovi se nalaze u ozbiljnom problemu

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta „glava Čečenske Republike“, kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost – u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Originalni tekst