Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta tokom braka stekli su imanje u Velikom Mokrom Lugu na kojem su izgradili ogroman objekat u nameri da naprave vilu, ali je njihov razvod stopirao gradnju ovog bajkovito zamišljenog zdanja.

U Aninu i Rastinu vilu od 500 kvadratnih metara do razvoda bilo je uloženo čak pola miliona evra, a pričalo se da prave fontanu u dvorištu kao i bazen u dnevnom boravku.

Foto: E stock

 

Rasta je obustavio sve radove na vili, dok mu putem sporazumnog razvoda vila nije pripala u potpunosti. Nastavio ih je tek kada je ova investicija koja se prostire na placu od 10 ari pripala njemu.

Iako je Rasta nastavio radove na kući, nakon što mu je pripala, vila je i dalje nezavršena i izgleda potpuno isto kao pre 3 godine. Komšije ističu da ni Rastu ni Anu nisu videli godinama.

Foto: ATAIMAGES/caslav vukojicic

 

– Ne dolaze oni više ovde, pa vidite da je kuća i dalje nezavršena i neizgrađena – kaže komšinica Mira.

Druga komšinica tvrdi da je Rasta prodao vilu, te da sada novi vlasnici nastavljaju gradnju:

– Čula sam da Rasta ne dolazi i da radovi stagniraju zato što kuća ni nije više u njegovom vlasništvu. Prodao ju je – kaže žena srednjih godina.

Podsetimo, Ana i Rasta su se sporazumno razveli, i uspeli su da se dogovore i oko kuće koju su zajedno gradili. Advokat Borivoje Borović je potvrdio da je Ana odlučila da kuća u Velikom Mokrom Lugu pripadne Rasti.

Foto: E stock

 

– Evo, tu je baš advokatica koja to radi, pored mene. Kad je pravljen sporazum, to je bio tolerantan razgovor u kojem je ona rekla da je ne interesuje nikakva imovina, pošto ima svoj stan. Tako je i ta kuća pripala njemu. Što se tiče alimentacije, ostalo je da on u sporazum upiše iznos, a on je upisao 2.000 evra – izjavio je Borović.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst