Reper Stefan Đurić Rasta koji najavljuje premijeru svog filma “3211” žestoko se blamira proteklih dana, a sve je počelo kada je novinarskim ekipama poslao ugovor u kojem potražuje 400.000 evra ukoliko ijedan segment iz njegovog projekta procuri u javnost. Međutim, pošto su mediji otkazali dolazak na pretpremijeru, reper je odlučio da povuče ugovor i ponudi nešto drugo, a onda je usledio novi blam.

Reper je juče, nakon neprihvatljivog ugovora, novinarima poslao novi predlog u kojem piše sledeće:

Foto: ATAIMAGES

 

– Drage kolege, šaljemo vam nove detalje u vezi novinarske projekcije i konferencije za medije povodom starta filma „3211′ koja će biti održana u četvrtak 14. septembra. Nakon konsultacija oko izmena i pojednostavljvanja ugovora koji je prethodno poslat, došli smo do zajedničkog rešenja na, nadamo se, svačije zadovolistvo. Planirano je da sutra (sreda 13. septembar) do 14 časova svi prijavljeni mediji dobiju na svoje mejl adrese dokument (izjavu) koju vas molimo da pročitate, a koju će prisutni mediji potpisivati na licu mesta na pres projekciji ili konferenciji. Napominjemo da pečat medija nije potreban za ovu priliku, samo potpis i osnovni podaci novinara koji će prisustvovati. Još jednom, zahvaljujemo se na razumevanju i izvinjavamo se ukoliko je došlo do nepotrebnih komplikacija. Nadamo se da se vidimo u četvrtak, a svakako se jos jednom čujemo sutra, po dogovoru – piše u mejlu koji su poslali iz producentnske kuće Rastinog filma, a u kojem se reper izvinjava novinarima na neprijatnosti. 

Foto: informer.rs

 

Shvativši da će doživeti debakl ukoliko mu novinari ne dođu, Rasta je “podvio dred” i odlučio da odustane od rigoroznog ugovora. 

Međutim, svoj bes jer nije uspeo u nameri da nasamari medije, iskalio je u najnovijoj objavi u kojoj je pokazao da je rasprodao sve karte za premijeru u jednom beogradskom bioskopu uz opis:”Pozdrav za novinare bojkotaše”.

Foto: printscreen

 

Međutim, reper je izgleda zaboravio da to nije “Štark Arena” koja prima 20.000 ljudi, nego sala od 494 sedišta, te je njegov novi blam ponovo nasmejao sve koji su ovo videli. Mediji svakako čestitaju Rasti na rasprodatih 494 ulaznica. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Neviđena tragedija! Rijaliti učesnik sleteo s litice!

sledeća vest

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Prvo Romsko veče tamburaša i trubača održano je, sinoć, u Subotici na glavnom gradskom trgu, u organizaciji Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Grada Subotice, a pod pokroviteljstvom Republike Srbije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Skupo li je? Može li se u Mrčajevce na porciju kupusa? Odrekao se službene limuzine i renovirao vrtić! To je predsednik!

Originalni tekst