Pjevačica Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta iznenadili su sve na proslavi šestog rođendana kćerke Tare. Iako je reper bio jako ljut na Anu zbog njenog ponašanja, pružio joj je ruku pomirenja pod uslovom da ode na liječenje, a kako “Svet” piše, on će ga finansirati.

– Rasta je zgrožen onim što se za Anu plasira u javnosti, hiljadu puta joj je održao bukvicu da pazi šta radi i govori pred kamerama i kako se ponaša na javnim događajima. Govori joj da će sve to njihova kćerka jednog dana gledati. Zato je i pokušao da naprave neki dogovor. Ona mu je obećala da će potražiti pomoć i otići na liječenje, a Rasta će za to vrijeme voditi računa o Tari – započinje dobro obavešten izvor, pa dodaje:

-Reper je svjestan potencijala svoje bivše žene i želi da joj pomogne, da se na estradnu scenu vrati jača nego ikad. Spreman je da joj opet napiše najbolje pjesme i pomogne joj da razvali hitovima kao što je prije par godina. Siguran je da ona to opet može. Iako su imali buran razlaz, Rasta zna da je Ana dobar čovjek i da kroz život ne ide glavom, već srcem. Zna koliko Tara voli majku, koliko su vezane i želi da baš zato iz Ane izvuče njenu najbolju verziju. Rasta se ponudio da plati sve troškove liječenja u najboljoj klinici ako treba i u Švicarskoj, a sada je na Ani da ponudu uzme ili ostavi – završava izvor.

Originalni tekst