Diskvalifikovsni učesnici šeste sezone rijalitija “Zadruga”, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stavili su tačku na svoju ljubav. 

Kako prenose domaći mediji Anđela je obavestila Zvezdana iz Crne Gore da je dobio šut kartu, i po svemu sudeći Slavnić je sada ostao i bez žene, i bez devojke i bez para.

printscreen

Anđela ostavila Zvezdana

Problemi već neko vreme traju, ali oni čak ni poslovno nisu mogli zajedno. Anđele će iz Crne Gore da vodi emisiju na televiziji na kojoj je angažovana. U ovom momentu cela produkcija stala je iza nje da joj pomogne da prevaziđe raskid. Zato emisiju radi što se kaže od kuće iz Crne Gore. Kada se vrati u Beograd ona će emisiju voditi iz studija. Inače ona je zaposlena na jednoj televiziji dok je Zvezdan ostao bez angažmana, prenosi “Skandal”.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je svoju dugogodišnu partnerku Anu Ćurčić javno prevario sa Anđelom Đuričić u rijalitiju “Zadruga”. Oni su svakodnevno šokirali gledaoce svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a po napuštanju šoua, otišli su kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića u stan.

Inače, Slavnić je juče ispratio svoju, sada bivšu, 23 godine mlađu devojku u Crnu Goru, a ova vest iznenadila je sve njihove fanove, koji su im pružali podršku u poslednje vreme i slali razne poklone.

Instagram printscreen/andjeladjuricicc

Anđela u porodičnoj kući

Anđela je za sve ovo vreme kod roditelja u Crnoj Gori bila samo na jedan dan, a kako je obavestila pratioce ona će tamo sada biti duži vremenski period.

– Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htela da najavim nigde. Idem kod roditelja na malo duži odmor ovog puta – objavila je ona na svom Instagram profilu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst