Ovnovi, Blizanci i Vage često žure kada je prekid veze u pitanju.

Neki horoskopski znaci će se boriti svim silama kako bi ostali sa svojim partnerom. Oni će napraviti kompromis i voditi duge, detaljne razgovore u želji da veza uspe, jer ne mogu ni da zamisle da žive jedno bez drugog.

Međutim, drugi znaci Zodijaka malo brže odustaju.

Ovnovi, Blizanci i Vage imaju lošu naviku da prerano raskidaju veze:

Ovan

Ovan je jedan od najstrastvenijih, impulsivnih znakova. Oni donose spontane odluke, pa bi mogli prebrzo da uđu u vezu sa nekim, a da o tome nisu dobro razmislili. Ili bi mogli da raskinu sa nekim prebrzo, takođe bez razmišljanja. Na kraju krajeva, Ovan ima jak temperament. Kada se „zapale“, mogli bi reći stvari zbog kojih će zažaliti.

Možda odluče da prekinu vezu koja ih je činila srećnim, ali čak i kada se ohlade i shvate da su pogrešili, biće previše tvrdoglavi da priznaju svoju grešku. Ubediće sebe da je raskid bio najbolja stvar. Pošto su njihove emocije tako ekstremne, neće proći dugo dok ne nađu nekog novog da im odvuče pažnju. Neko ko će ih naterati da zaborave da su možda otišli ​​iz veze koja bi zaista mogla da uspe, da su joj dali šansu.

Foto: Shuterstock

raskid

Blizanci

Blizanci nisu sigurni u sopstvene veštine donošenja odluka. Stalno se preispituju da li su napravili pravi potez u svim oblastima svog života, uključujući ljubavnim odnosima. Iako bi jednog dana mogli biti potpuno ubeđeni da je neko ljubav njihovog života, sledećeg dana bi mogli da promene mišljenje za 180 stepeni. Ako postoji problem u vezi, čak i mali, oni će se uspaničiti. Počeće da preispituju svoje izbore i da li su pogrešili time što su se posvetili ovoj osobi.

Umesto da izraze svoje strahove i pronađu rešenje, oni će se unervoziti i prekinuti vezu. Ovo nije samo da bi se spasili. To je takođe da drugoj osobi spasu srce. Oni ne žele da na kraju namuče nekoga za koga nisu sigurni, samo da bi ih više vezali za sebe i da ih dugoročno povrede. Oni misle da rade pravu stvar što odlaze tako rano.

Vaga

Ovaj znak će se pokrenuti na prvi znak nevolje. Oni ne mogu da podnesu konfrontaciju, pa će se umesto da objasne sve razloge zašto veza ne funkcioniše i pokušaju da dođu do kompromisa kako bi rešili problem, uplašiti i pobeći. Oni bi radije učinili da se osećate dobro dok izlazite kroz vrata, tako što bi lagali kako niste vi u pitanju, nego su oni, nego da budu iskreni prema vama o tome šta ih muči.

Osećaju kao da je lakše otići dok ste oboje u relativno dobrim odnosima jedno s drugim, nego da se dublje upustite u vezu i da na kraju raskinete kada mrzite jedno drugo. Osim toga, Vage su samouverene. Oni znaju da će pronaći pravu osobu za sebe. Gubitak jedne veze nije kraj sveta, tako da oni ne oklevaju da odu kada osećaju da je veza pogrešna.


Novčani horoskop za februar! Lavovima puca poslovno partnerstvo zbog novca, Blizancima pare iz inostranstva, a evo treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst