Na estradnu scenu sada veoma popularna pevačica Rada Manojlović kročila je davne 2007. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju “Zvezde Granda”. Pažnju žirija i širokog auditorijuma odmah je privukla kako nesvakidašnjom bojom glasa tako i interesantnim, prirodnim izgledom.Ipak, malo ko zna da je Manojlovićeva pre takmičenja pevala na svadbama i privatnim proslavama i tako zarađivala za život. 

Gostujući u jednoj emisiji pevačica priznaje da je zarad svoje karijere zapostavila fakultet, ali da joj je novac koji je u to vreme zarađivala dosta pomogao kada se njena majka borila sa opakom bolešću. 

Naime, majka Rade Manojlović bolovala je od karcinoma, a saznanje da šansa za izlečenje ne postoji slavnu pevačicu je dotukla. 

Youtube printscreeen

Nikada nisam verovala u te prognoze, ali moram da vam kažem, oni kada su rekli da će živeti još mesec dana, 30 dana je još živela – počinje priču Rada Manojlović u emisiji i dodaje:

Ja sam sa njom bila do samog kraja, držala sam je za ruku. 

Bolni trenuci kroz koje je porodica prolazila kada je majka Rade Manojlović primljena u bolnicu obeležili su njen život i ostavili na srcu ranu koja ni vreme ne može da izleči. U pomenutoj emisiji Rada se kroz suze prisetila i kojim rečima ju je majka bodrila da se hrabro suoči sa njenim odlaskom i nastavi da živi život punim plućima. 

Sećam se, veče pre nego što je vodimo u bolnicu, sutradan će umreti, ja počnem da plačem kao kiša ispred nje, a ona me pita onako, bez ijedne suze: “Zašto plačeš?”, a ja kažem: “Zato što nisam provela više vremena sa tobom” – prisetila se Rada.

Majka Rade Manojlović se poput lavice borila do samog kraja, a nakon njene smrti pevačica ne krije da je bila na terapiji, te da su joj prepisani lekovi za smirenje. Najveća podrša u tim trenucima bili su joj otac i sestra Marija bez kojih, kako sama priznaje, ne bi mogla da zamisli život. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst