Posle svega što se dogodilo poslednjih dana u „Eliti“ Uroš Rajačić stavio je „sve karte na sto“ i Marku ispričao šta namerava.

Samo nekoliko dana pre finala otkrivena je afera Jelene Marinković sa Urošem Rajačićem, zbog koje je na imanju u Šimanovcima nastao haos. Posle svega što se dogodilo poslednjih dana, Uroš Rajačić se poverio Marku Đedoviću koje planove ima sa Jelenom Marinković, te mu ukazao na Ivanov bezobrazluk oko prebacivanja majica koje mu je poklonio.

– Ja sam njoj rekao ako si zaljubljena u nekog drugog treba da napustiš taj prethodni odnos, šta treba da se zavaravaju ljudi. Ne, nego ispadaš klošar zbog cele situacije – rekao je Đedović.

– Vidim ja da bi on njoj i oprostio – rekao je Rajačić.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

– Ona je juče rekla u intervjuu da ona nema 12 godina ali da ne zna šta joj se desilo, samo je proradila emocije, da je ona sve potencirala i da ste se gledali. Takođe si je poljubio u rame i da nije bilo zadovoljavanja engo strast između dvoje ljudi, kad se priča o tebi ona se kezi a kad vidi njega samo ga ponižava. Rekao sam da mi ga uopšte nije žao i da mi je odvratan sve ovo je donekle i zaslužio, ti treba da misliš o njoj jer ti je bliža – rekao je Đedović.

– Ja sam samo rekao da ću da pogledam kako se ona ponaša i da ću tako da nastavim da radim. Meni se ne sviđa što je ona napravila priču kao da sam ja kriv za sve to – rekao je Rajačić.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

– Ona je takođe rekla da joj se sviđa što si obrazovan i što znaš mnogo stvari, kao da ste pričali o raznim temama i da je to još više zagrejalo za tebe – rekao je Đedović.

– On meni još govori da mi je dao majice, kao pokušava da me ponizi i posle toga da mi se oduži doneo mi je neku duksericu – dodao je Rajačić.

Prva ispovest Jelene Marinković nakon što je prevarila Ivana:

sledeća vest

Originalni tekst