Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, godinama unazad oduševljava publiku, ali i mladence na veseljima.

Pevačica se pojavljuje na neobične načine kao gost iznenađenja, te je i ovog puta uspela da iznenadi novopečeni bračni par.

Ćana je ovog puta izašla iz skupocenog auta i prišla šatoru gde su je dočekali mladenci, a na licu im se mogao videti samo šok koji nisu mogli da sakriju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ona je stigla na svadbu pevajući pesmu “Nadam ti se” sa kojim tradicionalno počinje svako veselje na kom nastupa, a jedan muškarac je zapucao iz pištolja. 

Ispod videa koji je osvanuo na društvenoj mreži Instagram samo su se nizali komentari, a većina je saglasna da je Ćana postala kraljica iznenađenja na svadbama.

Ćana je, podsetimo, nedavno priznala koji je to najčudniji zahtev imala od publike kada su u pitanju njena iznenađenja na nastupima.

U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je devojka htela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sednem bilo gde dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mera – rekla je ona za “Grand”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Oterala Šašića i Lukasa pa napunila pluća! Sonja raspustila bujne grudi, kupaći se usekao: Kakvo raskalašno izdanje!

sledeća vest

Originalni tekst